19 March 2013

Hey Blog !

Hey Blog ^^ i miss you :( rasanya dah 2 tahun x jenguk sini since last time re-edit delete semua just tinggalkan bio je. mb time tu dah x rasa penting kot bosan musim blog dah habis haha. right now 12:07 AM 19/03/2013 . lusa dah result Spm cepatnya masa berlalu :(

tinggalkan cerita tu sekejap, yg buat aq bukak blog harini actually aq TERbaca conversation someone ni dgn someone ni. conversation pasal apa ? mestilah pasal aq xD tapi dah lama dah pun awal 2011 something. tapi lawak aahhh bila fikir balik zaman sekolah xD sakai sakai cibai aq ni ada jugak orng suka hehe :P baru baru ni pun ada jugak orng puji aq hensem haha lawak betul xD

okeylah tu je nak cerita sebenarnya tapi, seriously x senang duduk fikirkan Spm T.T harap yg terbaik :| doakan kami semua batch 95 okey ? thankyou :) ada masa lagi aq post, bye ^^

gambar hari graduasi 2012 :)

No comments:

Post a Comment